Frisdrank challenge

En de maand juli is alweer om. Wat vliegt de tijd soms toch hΓ©?

Het volhouden van de challenge was niet zo’n probleem. Op voorhand had ik verwacht dat dit moeilijker ging zijn. Zeker thuis heb ik er geen enkel probleem mee om de frisdrank aan de kant te laten staan. Tijdens uitstapjes kroop het idee van een ijskoude cola soms wel in mijn hoofd. Toch kon ik weerstaan en heb ik deze maand maar 1 keer gezondigd. Dat was tijdens een etentje voor mijn verjaardag, valt mee toch?

Helaas Pindakaas, geen enkel effect op de weegschaal. Ik had verwacht dat het mede de, toch niet zo weinig, frisdrank die ik dronk mee de oorzaak was van de laatste 5Kg die blijft plakken. Ik zal toch nog wat meer moeten gaan joggen.

En nu? Af en toe nog eens een glaasje frisdrank moet kunnen. Maar aan de impulsdorst bij de kassa van de supermarkt kan ik nu wel weerstaan. Bovendien hebben we er een goede gewoonte van gemaakt om steeds een drinkbus met (kraantjes)water mee te nemen voor onderweg. Niet alleen gezonder, maar ook nog beter voor het milieu dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.