Week 5

Een overzichtje van onze vakantie uitstappen zodat we hopelijk op het einde van de zomer kunnen terugkijken op een rijk gevulde vakantie.

 

Helaas nog steeds ziekenboeg hier ten huize fivesons. Papa sukkelt nog steeds met die aanhoudende verkoudheid. En ook ik moest eraan geloven vrijdag. Bij het opstaan blokkeerde er iets in mijn schouder waarna ik mijn nek niet meer kon draaien en de pijn uitstraalde naar elleboog, rug en nek.

We hadden voor het weekend Bokrijk opnieuw ingepland, maar dat plan lieten we dus maar varen. Ook het museumbezoek van woensdag lieten we aan ons voorbijgaan. (Het was weer de eerste woensdag van de maand en dan zijn vele Brusselse musea gratis vanaf 13u!)

Wat deden we wel? We gingen lekker met zijn allen uit eten voor onze 10e huwelijksverjaardag! We deden van slow mornings met ontbijt op bed, een uitstapje naar de binnenspeeltuin, een uitstapje naar een provinciaal domein, en wat pokémon Go in de eigen buurt… en eigenlijk wat te veel tv voor de jongens deze week.

IMG_2340

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.