Week 6

Een overzichtje van onze vakantie uitstappen zodat we hopelijk op het einde van de zomer kunnen terugkijken op een rijk gevulde vakantie.

 

Maandag

Aargh, volgens mij ben ik ook verkouden aan het worden. Hoofdpijn! De kinderen zoveel mogelijk aangemaand buiten te spelen.

William had geluk en mocht met zijn peter op uitstap! Naar de dino expo en naar de bioscoop!

Dinsdag

Nog steeds ziek…allebei hoofdpijn. Regenweer. Hele dag binnen gezeten.

Woensdag

We beginnen ons allebei eindelijk een beetje beter te voelen. Het ziek zijn heeft ook een positieve kant. Ik ontdekte het fijne van “gewoon thuisblijven”. Slow mornings – brunchen – relaxen en rustig aan doen kunnen soms fijner zijn dan dagelijks op uitstap gaan.

IMG_0553FullSizeRender 2

Donderdag

We spenderen bijna de hele namiddag samen met moe in de binnenspeeltuin. Ik krijg vaak de opmerking van andere ouders hoe vreselijk binnenspeeltuinen zijn. Mijn mening bevind zich zowat aan het andere uiteinde van het spectrum. Koffie drinken, krant lezen, en eventueel zelfs wat werken aan de laptop, terwijl de kinderen zichzelf rot amuseren. Kan erger toch? Ik bezit gelukkig de gave dat ik me kan afsluiten voor het kabaal, dat scheelt.

Vrijdag

Papa is jarig! Hoera! De jongens hadden de tafel zo mooi gedekt! Om van te smelten. We spenderen de dag in Eindhoven. We ontdekken dat Eindhoven eigenlijk een prachtige kerk heeft, en natuurlijk wanneer we in Eindhoven zijn kunnen Refried beans niet ontbreken! Lewis vond helaas de terugrit niet zo super. Nog een reden waarom we het aantal uitstapjes deze zomer al aardig hebben teruggeschroefd. Sommige ritten moeten 2, 3 of 4 keer onderbroken worden. Op de terugrit kunnen we gelukkig binnenspringen bij tante C. voor een voedsessie.

IMG_1563

Zaterdag

We gaan weer lekker nergens heen. Ik declutter verder de garage. Nog een voordeel aan meer thuis blijven.

Zondag

Ditmaal zijn Jake en Matthew de gelukzakken. Ze gaan met Jake zijn meter naar de speeltuin en de bioscoop! Op zo’n momenten dat we plots maar 3 kinderen te entertainen hebben lijkt het plots appeltje eitje. :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.