Week 7 & 8

Een overzichtje van onze vakantie uitstappen zodat we hopelijk op het einde van de zomer kunnen terugkijken op een rijk gevulde vakantie.

WEEK 7 & 8

Eindelijk zijn de virussen en bacteriën hier bijna overwonnen! In tegenstelling tot de afgelopen 2 weken. Niemand ontsnapte eraan, allemaal werden we een beetje tot zwaar verkouden. Ikzelf schoot de hoofdvogel af en ben nog bezig met de tweede doos antibiotica. In totaal zaten we 5x bij de huisarts. Ook de apotheker maakten we rijk en we mochten de beslissing van De Block i.v.m. de neussprays aan onze portemonnee ondervinden. Geen wonder dat er weinig uitstappen tot uitvoering kwamen. De uitstapjes zijn dus allesbehalve spectaculair en beperken zich tot de bibliotheek, de plaatselijke speeltuin én doktersbezoeken. Oja, en bij iedereen de zakdoeken opdoen. (Sorry daarvoor 😉 )

We probeerden Jake en Matthew te leren fietsen. Dat was helaas géén succes. Zowel bij William en Vince was het een kwestie van de fiets opstappen en beginnen trappen. Zij hadden ook wel héél véél geoefend met hun loopfiets. Bij Jake en Matthew hebben we dat precies iets minder gedaan, met alle gevolgen van dien. We plannen dus nog veel loopfiets-vriendelijke uitstapjes.

Ik gebruikte de dagen dat we de deur niet uitkwamen ook om grondig te declutteren. Heel wat spullen werden gedoneerd en naar het containerpark gebracht.

Er was ook Vince zijn verjaardag! Die werd uitgebreid gevierd!

Nog minder dan 1 week vakantie te gaan!IMG_7417IMG_3481

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.