Denemarken 2017

Wat hebben we weer genoten! Ondanks de spannende heenreis was het weer een hele week ontstressen. Ons vakantiehuisje had alles wat nodig was om als uitvalsbasis voor de uitstapjes te dienen én om de lange avonden mee te vullen. Want vroeg donker was het! Om vier uur begon het te schemeren en vanaf 5u was het volledig donker. Enter gezelschapsspelletjes en filmavonden met verse popcorn! Heerlijk!

We maakten uitstapjes naar Holbaek, Roskilde, Kopenhagen en we gingen op reuzen-, schelpen- en stenenzoektocht. We wandelden op stranden en in bossen. En zoals steeds ging de tijd weer veel te snel. Op naar DK 2018?

IMG_5885IMG_5867IMG_6639IMG_6500IMG_6351IMG_0648IMG_2186IMG_6906IMG_1971IMG_6185IMG_2008IMG_7490

We kwamen thuis met ruim 2500km extra op te teller. Ik voel me daar altijd lichtjes schuldig om, al die CO2 die we uitstootten. Er bestaan verschillende bedrijven die CO2 compensatie aanbieden onder de vorm van het aanplanten van bomen. Ik vond echter maar één Belgische organisatie: Treecological. Op hun website kan je voor X-aantal km berekenen welk bedrag er tegenover staat ter compensatie. Graag wilde ik weten of die bijdrage dan volledig naar het aanplanten van bomen gaat en welke werkingskost vervat zit in dat bedrag. Helaas kreeg ik na bijna 3 weken nog steeds geen antwoord op mijn mailtje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.