Plopsa Indoor

Een zondag naar Plopsa indoor hadden we gepland. Vorige keer dat we gingen was het redelijk rustig. 2x geluk hebben leek ons wat straf dus we verwachtten ons aan grote drukte. Gepakt en gezakt met een grote hoeveelheid snacks en drankjes trokken we naar Hasselt. Vorige keer waren we minder voorzien en bleken de porties frietjes zo klein dat onze hongerige jongens er niet genoeg aan hadden. Zo werd het natuurlijk wel heel prijzig.

En wat bleek toen we toekwamen? Het was zo mogelijk nog kalmer dan vorige keer! Za-lig! Meteen werd er 3 maal in de K3-zweefmolen gegaan, vervolgens de carrousel, de wickie coaster, enz… Elke attractie werd meerdere malen gedaan, maar de absolute topfavoriet was toch echt wel de vuurtoren. Omdat Jake en Matthew nog niet alleen erin mogen en ik nogal een zwakke maag heb (en een schrikkepiet ben) kreeg Rik de eer om in totaal 12 keer Jake of Matthew te vergezellen in deze attractie.

Terwijl de jongens zich uitleefden in de speelboom deed Lewis een stevig middagdutje in zijn wandelwagen en hadden wij dus tijd voor koffie! Koffie is het enige wat we wel ter plaatse kochten. In de namiddag maakte Bumba en Bumbalu hun opwachting in de magico-show. We hadden eigenlijk verwacht dat Jake en Matthew zich wat te oud zouden voelen hiervoor, maar nee hoor! Ze vonden het nog heel leuk. Voor Lewis was het de eerste keer dat hij kennis maakte met het concept Bumba. Gefascineerd was hij!

De jongens amuseerden zich rot dus we bleven tot de allerlaatste minuut! Nog even de übervriendelijke dames van de fanshop vermelden. We kochten nl. nog vlak voor sluiting een Bumba folieballon, deze bleek niet geheel omhoog te blijven. Hierdoor kon Lewis hem niet zien vanuit de wandelwagen. Voor €7,5(!) verwacht ik wel een ballon die morgen nog niet op de grond ligt! Zonder probleem hervulden ze de ballon, maar helaas, vermoedelijk was de heliumfles bijna leeg of was er een defect aan de Bumba ballon? We ruilden dan maar voor een Plop ballon. En ook al kent Lewis Plop totaal niet, hij heeft al een week lang pret met de Plop ballon boven zijn parkje.

IMG-4080IMG-4094IMG-4147IMG-4192IMG-4199IMG-4210IMG-4224

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.