#DVDW

Zondag was het dag van de wetenschap en wij (de twee oudste zonen en ik) zijn naar de plaats geweest waar de wetenschap voor kinderen zijn thuis heeft, Technopolis. Er zouden enkele extra activiteiten plaatsvinden, of eerder gezegd enkele workshops.

Vol verwachting naar ginder. Zeker niet de eerste keer Technopolis voor ons. Een van de verwachtingen die we hadden was dat het heel druk zou zijn. Dat viel al bij al nog wel mee. Maar dat kan gelegen hebben aan het feit dat we beneden beginnen met ontdekken en experimenteren in plaats van op het gelijkvloers te beginnen (het kan maar een tip zijn voor wanneer je voor de eerste keer gaat).

Veel van de permanente experimenten en dergelijke waren versleten, kapot of niet in werking. Toch wel jammer. De tijdelijke extra activiteiten voor dag van de wetenschap waren wel leuk, maar uiteraard heel druk bezocht.

Al bij al vonden de jongens het leuk en ik zelf ook. Het zal zeker niet de laatste keer geweest zijn dat we hier kwamen. Volgende keer is waarschijnlijk al de komende kinderlezing over gaming.

IMG_6766IMG_4756IMG_0586

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.