Terug naar de kindertijd!

Nog voor de zomer kwam er het nieuws dat ze naar aanleiding van de 20ste verjaardag van Ketnet een feest gingen organiseren in het Sportpaleis. Of zoals Samson het zegt, het Sportpladijs. Het zou volledig in thema moeten zijn van het Ketnet van vroeger. Het feest moest compleet worden met optredens van Spring en Samson & Gert!

Gisteren gingen we dat feest meevieren! Met enige vertraging dankzij het rampgebied dat het Antwerpse verkeer is. Het eerste deel meteen gemist. Geen ramp. We waren er om ons te amuseren. Dat lukt ook met Spring die net begonnen waren met spelen. Echte duidelijke herinneringen heb ik niet aan Spring. Daarvoor kwam het net een beetje te laat. Maar gaandeweg merkte ik dat ik eigenlijk wel heel wat liedjes kende. Net als heel de zaal! Wat een ambiance! Zo goed als iedereen aan het meezingen en meedansen! Ik durf eerlijk zeggen dat er harder en meer werd meegezongen dan eender welk optreden dat ik al meemaakte. En dat zullen er ondertussen al enkele honderden zijn.

IMG_3010

Maar na Spring kwam het optreden waar de 18.000 mensen in de zaal voor kwamen, Samson & Gert! Van het eerste tot het laatste woord kunnen meezingen. Net zoals de vrienden waarmee ik gegaan ben. De danspasjes mochten zeker niet ontbreken. En dat waren er wel wat. Van “ochtendgymnastiek” tot “Samsonrock”. De ontroering (en ook de vermoeidheid) werd heel duidelijk bij Gert Verhulst. De andere personages zoals bijvoorbeeld Octaaf en de Burgemeester maakten het compleet.

IMG_1341

Na dit optreden kwam een DJ-set van Peter Van De Veire. Zijn opkomst op het podium alleen al gaf blijk van zijn genialiteit als entertainer. Verkleed als een soort ravende Sint. Couldn’t be better! Wat meteen ook de conclusie van de avond is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.