Super Sunday

10 jaar, belachelijk veel KFC, poker, geniale en minder geniale half-time shows en veel spannende wedstrijden American Football. Dat is wat volgde toen ik in 2008 dacht dat het toch wel leuker zou zijn om de Super Bowl met vrienden te kijken.

Een jaar later twee vrienden gevraagd mee de wedstrijd te volgen. Maar wat ben je met alleen een wedstrijd? Dus hadden we het gekke idee snel even naar KFC in Heerlen te rijden om een emmer kip te halen! Na enkele jaren waren het nog meer vrienden, nog meer kip en poker. Het nodige lawaai inclusief!

Na enkele jaren bij anderen de wedstrijd te volgen werd het dit jaar, tien jaar na die eerste keer, toch nog eens tijd gastheer te spelen. Maar de tijden veranderen, zoals ik die geen kip meer eet. KFC leek me dus nogal onnozel. Ik zat in het thema (USA) snel aan een andere optie die iedereen iets kon bieden, Taco Bell! Waar de anderen hun vlees konden nemen had ik “refried beans”. Ook poker komt niet meer aan bod. Wij hebben het spel “Secret Hitler” ontdekt! GE-NI-AAL spel! Als je Saboteur goed vindt, dan zal je absoluut genieten van dit. Extra dimensies for everyone! Nu waren we eigenlijk met een persoon te weinig en ik raad ook aan het spel met zoveel mogelijk te spelen.

Dan de wedstrijd. De voorspelling was, met twee aanvallende teams, dat we toch wel wat punten te zien gingen krijgen. Boy were they right! Een wedstrijd die pas op het einde een doorslaggevende fase kende. Veel touchdowns en veel aanvallend spel!

Elk jaar opnieuw vraag ik me af of het eigenlijk de moeite is om er een nacht voor op te blijven. Elk jaar opnieuw weet ik terug waarom het dat is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.