Hier gaan we weer!

Eindelijk kennen we de 10 kandidaten. Of eerder gezegd 9 kandidaten en één mol. Nog voor één beeld gezien te hebben van de kandidaten begin je al af te vragen wie die mol nu is.

Omdat we de kandidaten nog niet aan het werk gezien hebben is het nogal onnozel te zeggen dat een bepaalde kandidaat verdacht is. Dus ga ik een beetje kijken naar het verleden. Welk soort Mollen hebben we al gehad en profielen zijn het interessantst.

Een makkelijke onderverdeling is man/vrouw. X is nog geen optie in dit programma. In de vorige vijf seizoenen hebben we twee vrouwen en drie mannen als mol gehad. Ik ga voor een vrouwelijke mol dus. Qua leeftijd is er ook altijd een verschil geweest. We hebben drie mannelijke mollen gehad van 67, 43 en 28 jaar. De twee vrouwelijke mollen waren 40 en 24. Als ze hier ook weer voor een ander profiel gaan zou je kunnen zeggen dat we op event manager Katrien kunnen uitkomen. Daar heb je het. Met een simpele methode van eliminatie kom ik op Katrien uit als mol.

Is dit daarom volgens mij de mol? Niet persé. Nu meer zeggen zou gewoon giswerk zijn. Al geloof ik er zeker dat de fanatieke molloten onder ons zeker al tips gevonden hebben. Sommige al wat geloofwaardiger dan de andere. Ik geloof vooral dat de productie van het programma er veel zal aan doen dat de mol op dit moment nog geen hoofdverdachte is. Dus kunnen we de priester Pieter en de psychologe Kelly uitsluiten. Verder kan ik weinig elimineren.

Ik ga heel voorlopig dus toch voor Katrien als mijn hoofdverdachte. Bahador en Channy gaan met haar mee naar de finale is mijn gok. Morgen weten we in ieder geval al wie het niet is. Al is dat ook niet 100% zeker 😉 .

Schermafbeelding 2018-03-24 om 22.36.11.png

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.