Hangmat in de nieuwe tuin!

Een nieuwe zomer en een nieuwe tuin komen er voor ons aan! Onze hangmat die we hier installeerden in onze tuin is al zo’n succes geweest dat we deze ook in onze nieuwe tuin willen hangen. Maar ze mag eigenlijk wel wat groter zijn dachten we. Toen kwam Tropilex op de proppen met de grote hangmatten die ze aanbieden. Wij mochten er een uittesten.

We kozen op “De Hangmat” een tweepersoons hangmat. Deze is al redelijk groot, zonder veel plaats nodig te hebben. En ondanks dat we ze in de nieuwe tuin willen hangen aan een permanente installatie, kozen we ervoor een ophangsysteem mee te bestellen. Het idee dat je op reis een hangmat kan meenemen en ter plekke in 5 minuten kan installeren is toch geweldig?!

Maar wij gingen niet wachten tot een reis of onze nieuwe tuin om de hangmat te testen. Dus gingen we naar een bos. Kwestie dat ze daar veel bomen hebben 😉 . De draagtas die meegeleverd is met de “Tropilex Lazy Happy” hangmat maakt het geen opgave ze ergens mee naartoe te nemen! Ik ben nooit een goede Scout of Gids geweest dus geen koning in het knopen maken. En toch had ik ze op enkele minuutjes omhoog.

Wat ons meteen opviel aan de hangmat is hoe ruim ze aanvoelt! Of er nu een volwassen persoon of de kinderen samen in zouden liggen, er is plaats genoeg. Door de spreidstokken is de hangmat ook mooi open en kunnen de jongens er ook makkelijk in kruipen.

Voor wie het wil weten, wij kozen deze hangmat en dit ophangsysteem!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.