40 dagen bloggen!

We blogden de laatste maanden iets minder dan we graag wilden. Fulltime werken, een bouw op te volgen hebben, een huis verkopen en Lewis die zijn dutjes reduceerde tot 1 klein dutje per dag speelden hierin mee.

Jammer want schrijven doet ons deugd. Tijd dus om hierin verandering te brengen. Enter Verbeelding’s 40 dagen bloggen challenge! Vanaf vandaag (=aswoensdag) tot 21 april proberen we hier dagelijks te bloggen. We hebben 6 skipdagen die we mogen inzetten. Benieuwd of het ons gaat lukken! We hebben er alvast zin in!

2 gedachtes over “40 dagen bloggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.