Hoe gaat het nu met die goede intenties?

Hoe gaat het intussen met onze goede intenties die met de bakfiets kwamen anderhalf jaar geleden?

Wel, we hebben nog steeds geen tweede auto gekocht. Vuistje voor ons! Rik brengt dus bijna elke dag de jongens met de fiets naar school. Dat gaat prima. Lewis geniet enorm van de fietsritjes!

Met de bakfiets naar de supermarkt? Daar scoren we net iets minder. De fiets wordt wel genomen voor kleine boodschapjes, maar de grote boodschappen die gebeuren nog steeds per auto. Wel proberen we het halen van de grote boodschappen te beperken tot één a twee keer per maand.

Over de bakfiets zelf zijn we nog steeds heel tevreden. Na anderhalf jaar is de bak nog steeds in prima staat. Intussen is Lewis ook verhuisd van de babyschaal naar het bankje. Het tweede bankje werd gedemonteerd, dat zorgt voor extra ruimte voor boekentassen en zwemzakken.

Waar we wat minder tevreden over zijn is over de regenhoes. Toen we de regenhoes de eerste keer probeerden zakte deze steeds naar beneden. Na een mailtje met de fabrikant bleken er 2 stokken te missen. Helaas verwees de fabrikant ons door naar de winkel. Die meende de stokken meegeleverd te hebben. Niet dus. Om de stokken zelf na te bestellen werden we vervolgens naar de fabrikant van de hoes verwezen. De kosten hiervoor liepen hoog op. Kortom een verhaal van het kastje naar de muur dus. We losten het zelf op met PVC-buis. Gelukkig blijken we de regenhoes niet vaak nodig te hebben. Van een beetje regen smelten we niet. Konden we opnieuw kiezen dan zouden we de hoes niet gekocht hebben.

Dus onze goede intenties zijn omgezet in een goede gewoonte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.