We Hebben Toegegeven!

Wij houden in dit huis van Nintendo! Ik heb het eerder al eens gezegd, maar wij hebben alle consoles tot en met de Wii U. Maar zoals de titel deed vermoeden nu dus ook een Nintendo Switch!

Nochtans gingen we deze (net zoals we van de Wii U zeiden) niet kopen. A collector never stops collecting zeker? Het waren anders wel de oudste zonen die er om vroegen (lees: zeurden). Maar Vicky en ik zijn zwak voor Mario-games. Vicky eerder voor de Super Mario Bros reeks, waar ik alle Mariokarts kan waarderen. En toch zijn we vooral gevallen voor de draagbaarheid (het grootste pijnpunt van die Wii U) van het systeem.

Maar waarom deze dan toch gekocht? Omdat we het beu zijn met schijfjes te werken en de eShop van Nintendo dramatisch duur is! De Switch werkt met games op geheugenkaartjes. Veel minder risico dat ze stuk gaan! Wel een hoger risico op verlies, want die kaartjes zijn nu eenmaal klein. Welk was het eerste spel dat we erbij kochten? Super Mario Bros Deluxe uiteraard 😉 . Op naar veel meer games! En nu maar hopen dat Nintendo niet snel met een volgende console op de markt komt. Dan kunnen we onszelf weer wijsmaken dat we die niet gaan kopen om na een tijdje toch weer te breken en toe te geven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.