De Lente!

Ei-de-lijk! De lente is begonnen! Na het goede weer van een twee weken geleden zou je het misschien niet zeggen, maar het was een zalig weertje vandaag!

In de winter komen wij eigenlijk te weinig buiten. De motivatie om iets te gaan doen is dan zo klein bij ons. Ja, ook als het eigenlijk goed weer is voor het seizoen. Nu de lente is begonnen, is het nog wachten op het zomeruur dat er binnen anderhalve week aankomt. Wij houden van de zomer en van licht. Het hoeft niet persé snikheet te zijn. Anders gingen we ook niet zo graag naar het noorden.

Vandaag was dus letterlijk en figuurlijk een lichtpunt in ons jaar! De zomer komt er aan! Hopelijk zal het snel een lekker weertje worden en kunnen we er op uit trekken en weer nieuwe dingen ontdekken, want wij zijn klaar voor de zomer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.