New York City

Meer dan eens per jaar stoot ik “toevallig” op de foto’s van de verschillende keren dat Vicky en ik naar New York zijn geweest. Ondertussen is het al 9 jaar geleden dat we de laatste keer gingen! William en Vince waren er toen bij.

Met kleine kindjes naar New York gaan gaat perfect. Met vijf kinderen, dat is nog een ander geval. Om nog maar te zwijgen van de prijs. Vluchten zijn absoluut betaalbaar te vinden. Het verblijf voor een iets groter gezelschap, dat is wat anders. Vince heeft ooit gezegd dat hij voor zijn 16de verjaardag naar New York wil. Stiekem hopen Vicky en ik er op dat hij doorduwt voor dat idee 😉 .

Onze foto’s heb ik al honderd keer opnieuw bekeken. Ik krijg er nooit genoeg van. Het lastige eraan is, je krijgt zin om naar ginder te gaan. Als licht blogpostje toon ik enkele van onze foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.