Heeft De Mol Een Rood Scherm Gekregen?

Eva kreeg het rode scherm…. maar voor een keer wilde dat niet zeggen dat die kandidaat de afvaller was. Ze zou de test het snelst ingevuld hebben. Is ze zo zeker van haar stuk, of misschien net niet?

Door dat rode scherm en de verfbom zou je bijna vergeten dat er opdrachten aan vooraf gegaan zijn! Te beginnen bij de bootjes en de pindanoten. Al snel was het geen kwestie van geld, maar een kwestie van slaapplaatsen. Niet onbelangrijk, de mol zal wellicht geweten hebben dat er nadien de keuze was om alsnog in een bed te gaan liggen. Als mol zou het dus heel interessant geweest zijn de focus op dat bed te leggen. Ingrid ging hier wel heel ver in. Volgens mij heeft ze het woord “bed” honderd keer gezegd in de uitzending. Dan kwamen die pindanoten nog. Hier maakt het voor een mol weer niet veel uit dat er geld binnengehaald wordt. Nadien kan het toch weer verloren gedaan worden. De keuze van het dier vind ik zelf veel belangrijker. Een mol kan evengoed bang zijn voor een spin. Ingrid kwam hier zonder twijfel het meest verdacht uit. Maar zelden is de mol de meest verdachte persoon!

Dan was er nog eens veel geld te verdienen in de meest fysieke proef tot nu toe. Bruno, Bas en Joeri moesten een spervuur aan aanvallen ondergaan. Hoeveel ze daar mee zouden verdienen hing af van de rest van de groep. Een wel heel interessante positie voor de mol dus! Maar naar welke kant manipuleer je? Veel inzetten zodat het verloren gaat en het risico lopen dat er toch veel geld binnen komt, of eerder steeds proberen cashen bij die €200? Bij die eerste piste maakte Axel zich wel heel verdacht! Na de €800 vond hij het nog de moeite voor een verdubbeling te gaan, terwijl Bruno duidelijk moeite had net daarvoor. Moest de mol toch bij de “sterke mannen” gezeten hebben, was saboteren ook niet zo moeilijk geweest. Even een misstap doen en voila! Maar dat gebeurde niet! Exit Joeri, Bas en Bruno als mogelijke mollen? Misschien!

En dan kwam die eliminatie die er eigenlijk geen was. Het eerste scherm en meteen een rood. Of zo dachten we toch. Eva had de test als snelste afgerond. In deze fase van het spel is de snelste niet meteen de beste. Nu moet je best nog spreiden want je weet nog niet te veel over je medekandidaten en mol. Dus ik denk dat snel ingevuld hebben wil zeggen dat ze ofwel nog geen idee heeft, ofwel de mol is. Ze komt dan ook terug in mijn vizier hierdoor. Wat me ook opviel aan het rode scherm, is de manier waarop Eva plots weinig mimiek toonde, iets wat ze anders net heel veel deed. En ook hoe ze heel snel rechtstond en vertrok, alsof ze het verwacht had.

Wie zijn dan mijn mollen? Ik durf nog niet maar één naam te noemen. Maar na de voorbije week te kijken en analyseren zeg ik Martijn en zoals hiervoor gezegd, Eva. Ze verdienen niet veel geld maar overdrijven ook niet. Wie denk ik dat zeker niet de mol is? Ingrid! Ze doet maar wat denk ik. Bas is ook de mol niet volgens mij. Hij valt te hard op. Iets wat een mol niet mag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.