We bouwen een huis, deel vier

Naar ons gevoel was de werf tegen het einde van het jaar nog niet veel verder gevorderd dan vlak na het bouwverlof. Af en toe zagen we eens aannemers in het huis bezig. Zo veel mogelijk probeerden we ze aan te spreken om toch een idee te krijgen van hoe ver het stond. Sommigen heel behulpzaam. Anderen wezen ons er meteen op dat we zeker niet zelf op de werf mochten komen. Een heel onaangenaam gevoel bij een huis waar je al ruim een half jaar voor afbetaald…

Uiteindelijk kregen we in april 2019, meer dan een jaar na de start, het nieuws dat de projectleidster langdurig afwezig zou zijn en er iemand anders zou komen. Ik denk dat die persoon de eerste week overspoeld is door vragen, mailtjes en telefoontjes! Vanaf dan kregen we gelukkig met meer regelmaat een update.

Stilaan begonnen we toch maar in te pakken. Ook al wilde nog steeds niemand een datum in de mond nemen over de oplevering. Zo heel lang kon het niet meer duren, toch?

23 oktober 2018: We hebben een garagepoort en een voordeur!
Helaas bleek de voordeur bij levering reeds beschadigd…
21 april 2019: Eens binnen piepen met de jongens of dat langverwachte huis vorderingen maakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.