IKEA Pop-up

Momenteel is er in Leuven een pop-up van een van onze favoriete winkels. IKEA. Bij een pop-up denk je natuurlijk aan een klein winkeltje. Maar de gewone vestigingen zijn niet bepaald klein te noemen. Dus wisten we niet goed wat we konden verwachten.

Vorige week moesten we in Leuven zijn. Dus toch eens even langs die pop-up gaan dachten we. Leuven is een studentenstad. Het aanbod van de winkel was dus wel een beetje te voorspellen. Toch zeker zo aan het begin van het academiejaar. Over de winkel zelf, een leuk pand voor een tijdelijke winkel! Voor een pop-up is het een mastodont. Je merkt wel dat ze even anders hebben moeten denken over de inrichting van de winkel omwille van plaatsgebrek. Het hele aanbod is dan ook onmogelijk in deze winkel te proppen. Maar eigenlijk hebben ze er iets moois van gemaakt. De winkel is uitnodigend om binnen te gaan. Beneden kan je er veel van de handige spullen vinden voor de keuken en bijvoorbeeld verdeelstekkers. Maar ook qua decoratie is er wat te vinden. Boven is eigenlijk een met bedden volgepropte ruimte om zoveel mogelijk matrassen tentoon te kunnen stellen. Duidelijk op studenten gericht aan de overvloed aan éénpersoonsbedden te zien. Dat terwijl die éénpersoonsbedden in de gewone winkels bijna niet te vinden zijn.

En dan last but not least, beneden in een hoekje is een koffiemachine te vinden. Ik weet niet 100% zeker dat de koffie hier gratis is. Ik weet wel dat wij nergens een duidelijke signalisatie zagen en wij met twee bekers naar buiten zijn gewandeld zonder zelfs een aankoop te doen, yep schaamtelijk hé! 😛 Niet meteen een IKEA voor ons dus. Wel de moeite om snel een koffietje mee te pikken 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.