Frozen 2

Deze topper zat er al even aan te komen. Disney kennende met de nodige anticipatie. Wondermooie trailers en de winkels al merchandise nog voor de film in de bioscoop was. Mooie trailers betekent jammer genoeg niet altijd dat de film daadwerkelijk ook goed gaat zijn.

Wij gingen deze prent kijken tijdens het “Frozen weekend”. Daardoor waren er leuke activiteiten voor de film voor de kinderen. Te beginnen met een meezing concert. Alle bekende liedjes van de eerste film kwamen aan bod. Twee keer zelfs! Eerst in het Nederlands, dan in het Engels. Een volle inkomhal stond uitzinnig mee te zingen. Of toch de kinderen in ieder geval. Maar er was meer dan dat. Een Olaf maken uit marshmallows bijvoorbeeld. Kleuren op snoep vonden de jongens toch maar een raar idee!

Uiteindelijk zijn we de film nog gaan kijken. Bijna vergeten 😛 . Ik kan nu al zeggen, wie gehoopt had op nog eens Laat Het Los te kunnen zingen tijdens deze film bedrogen zal uitkomen. Maar de troost is dat je weer met andere oorwurmen in je hoofd zal zitten! Want wat is die muziek in Disney films toch altijd tof. Maar wacht, er zat verhaal in de film. Eentje met krachtige personages waar op verder gebouwd werd. Niet alleen Anna en Elsa krijgen de kans zich verder te ontplooien in hun leven. Ook Olaf groeit als persoon in de film, zonder aan humor te verliezen 😉 .

Het was een beetje voorspelbaar voor de release van de film dat Anna en Elsa meer zelfstandig gingen worden. Maar het einde (SPOILERS!!!) waar ze eigenlijk doorhebben dat ze toch elkaar nodig hebben doordat Anna Elsa moest redden van de dood vond ik mooi gedaan. Ik zag het niet aankomen dat ze beide op een andere plaats gingen wonen. Het maakt het einde niet minder mooi!

Een gedachte over “Frozen 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.