Nachtwacht: Het Duistere Hart

Als Sint cadeau lagen er cinematickets klaar voor de oudste twee zonen om te gaan kijken naar de voorstelling waar de cast ook langskomt. Ze keken er naar uit! De cast zien vonden ze zeker top. Maar ze keken al een hele tijd uit naar de film!

De cast-visit is leuk voor de kinderen. Ik vond het in alle eerlijkheid een beetje ‘meh’. Ze komen dan vooraan in de (gigantische) zaal staan, zeggen een woordje en beantwoorde enkele vraagjes van de bezoekers. William en Vince waren er blij om, ik dus ook!

Ik had zelf de eerste film nog niet gezien, shame on me. Maar blijkbaar was dat geen probleem om deze te volgen. Het is een nieuw verhaal dat verder gaat op de basis van de serie. Hiervan zag ik wel enkele afleveringen mee thuis. Of moest ik toch minstens de uitleg doorstaan πŸ˜› . Een van de gastacteurs was Steven Van Herreweghe. Hoe onnozel hij zijn rolletje speelt maakt het gewoon geniaal. Meermaals de ouders in de zaal horen lachen wanneer hij in beeld kwam! Het verhaal doet alle eer aan de format die Nachtwacht is. Het gaat goed in Schemermeer. Dan komt er een monster op de proppen met zijn/haar slechte plannen met de wereld. De Nachtwacht schiet in actie en gaat tegen de slechterik in. In deze film gaat het allemaal wat moeilijker dan in de serie. Maar ze redden het wel!

Wij hadden Jake en Matthew niet meegenomen omdat we een beetje bang hadden dat ze de film te eng zouden vinden. Eigenlijk was dat nergens voor nodig. De film was zeker niet eng te noemen en zal niet voor nachtmerries zorgen denk ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.