Torpedo

Voor het eerst ooit ging ik alleen naar de cinema. Keuze genoeg van gezelschap. Ik ga graag genoeg met Vicky naar een film kijken. Maar daar is babysit vinden dan weer minder evident. En met de jongens ga ik eigenijk ook al redelijk wat films kijken. Komt daarbij, Torpedo is niet bepaald een kinderfilm. Dus ging ik maar eens alleen. Ik moet zeggen, het deed eens deugd, zo niet op kinderen moeten letten in een cinemazaal.

Het voordeel aan een film gaan zien wanneer hij al een tijdje in de zalen is, dat je in een bijna lege zaal zit. Van nog minder mensen iets aantrekken dus! Dat was niet slecht voor deze film in mijn geval. Ik ben namelijk niet bepaald fan van zo’n te bloederige scene’s. En ik kan je zeggen, die waren er in deze film. Moest je zelf niet zo’n fan zijn van dat soort films, probeer het eerste half uur van de film uit te zien. Het is het waard! Misschien ook even wegkijken ergens in de helft van de film, je zal wel merken wanneer 😛 .

Het verhaal zelf? De opbouw duurt even. Ze doen er veel aan zodat duidelijk is dat het personage Stan over lijken gaat om de Duitsers kapot te maken. Meteen ook hoe ze hem en zijn kompanen meekrijgen voor een belangrijke en geheime opdracht. Hij gaat o.a. ook mee omdat er gezegd werd dat ze naar Belgisch Congo gaan en zijn dochter daar veiliger zal zijn dan in bezet België. Zoals je kan raden zal dat even anders uitdraaien. Maar hoe dat precies verder gaat? Ik ga het aan jullie laten om dat zelf uit te zoeken. Of je de film nu nog op het grote scherm gaat kijken of binnenkort thuis, maakt niet uit! Vooral zeker doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.