Geheim Agent Roekoeloos

Bovenaan op William zijn lijst van films die hij wou zien, stond Geheim Agent Roekeloos. Hij had nochtans pas een trailer gezien enkele weken eerder voor Frozen 2. Ik vond de trailer zelf ook wel grappig, maar om eerlijk te zijn leek het me een film zoals er 13 in een dozijn zijn.

Ik hoorde na de film dat hij van Disney was. Al was ik daar verbaasd over, ik had nergens enig logo of intro van Disney of Pixar zien voorbij komen. Kwam daar bij dat de film niet Pixar of Disney aanvoelde. De film is gemaakt door 20th century fox. Ondertussen eigendom van Disney. Dat verklaarde veel!

Zoals ik eerder zei, ik had weinig interesse in de film. Tot ik bij de intro zag dat Will Smith de stem van Lance deed, de hoofdrol dus. En ik ging hem in het Vlaams kijken, toch wel een beetje een bummer. Maar als een naam als Will Smith zich achter de film zet, dan zal het wel niet compleet trash zijn?

Over de inhoud van de film zal ik niet al te veel verraden. Lance is een geheim agent die alles alleen wil doen en ook heel vol van zichzelf is, zo vol dat hij de uitvindingen van Walter (die minder gewelddadig zijn) zo nutteloos vind dat hij hem ervoor ontslaat. Tot op een bepaalde dag waar hij gezien wordt bij een grote diefstal. Hij moet op de vlucht slaan en zoekt Walter op voor zijn gekke uitvindingen. Zo zal hij uiteindelijk veranderen in een duif. Met grappige scenes tot gevolg (hier had ik toch heel graag Will Smith zijn stem willen horen). Ze gaan samen verder op zoek naar de dader van de diefstal en ontdekken zichzelf onderweg.

De film was eigenlijk nog wel aangenaam kijken voor mezelf. De jongens hebben zich een breuk gelachen tijdens de film. Weer een geslaagd cinemabezoekje dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.