Bad Boy For Life

De derde film maken 17 jaar na de vorige. Ik had niet al te veel hoop op iets goed moet ik eerlijk zijn. Al gunde ik het Adil en Bilall heel hard dat deze film een succes zou zijn.

De tweede film was een van de eerste films die Vicky en ik gingen kijken in de cinema. Wij vonden hem goed, de reviews vonden anders. In 2003 werd de film te gewelddadig bevonden. Dat maakte me toch wel wat benieuwd naar Bad Boys For Life. De tijdsgeest is wat anders, gemiddeld is een film nu toch wat gewelddadiger.

Het eerste kwartier maakte meteen duidelijk dat er niet veel aangetrokken werd van eventueel wat te veel geweld in de film te steken. Messen en kogels in het rond zien vliegen is natuurlijk ook waarvoor je naar zo’n film gaat zien. Maar soms lieten ze wat weinig aan de verbeelding over. Of toch veel minder dan vroeger. Het maakte de film naar mijn gevoel niet beter of slechter.

In deze film wordt Marcus (Martin Lawrence) grootvader en dit zorgt ervoor dat hij alleen maar op pensioen wil gaan. Mike (Will Smith) ziet dat minder zitten. Maar wordt dan neergeschoten en moet zelf noodgedwongen aan de kant staan. Hij revalideert helemaal en wil dan zelf op zoek naar de schutter. Hij kan Marcus overhalen mee te doen met zijn onderzoek. Om te weten hoe dat afloopt, ren je misschien best zelf eens naar een cinema.

Wat ik je wel al kan beloven, is dat je gaat lachen. Hoe die Martin Lawrence dat toch steeds doet! Met de meest onnozele mopjes doet hij je lachen. Zonder hem hadden de films nooit geweest tot wat ze nu zijn. Daar had zelfs een Will Smith niets aan kunnen veranderen. Lacht ze!

Een gedachte over “Bad Boy For Life

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.