Mij Gokje in De Mol

Here we go! Eindelijk weer de Vlaamse mol! Zowat het enige tv-programma waar ik naar uitkijk. We zitten ondertussen al aan de vijfde jaargang van De Mol op Vier.

Nog voor we de kandidaten al bezig gezien hebben een mol aanduiden is eigenlijk meer giswerk dan iets anders. Wat ik wel steeds durf doen is kandidaten aanduiden die het volgens mij niet zijn. Zo zie ik in Alina geen mol. Ze noemt zichzelf een flapuit. Ik zie ook echt in haar een Kempische die het hart op de tong heeft en van goede inborst is. Niet de beste mol dus. Misschien wel als kandidaat? Veel mensen verdenken Bart. Maar in zijn interview geeft hij aan van nature altijd vol voor de opdrachten te zullen willen gaan. En enkele seconden later zegt hij dat het geld hem niks kan schelen en hij alleen maar zo ver mogelijk wil geraken. Ik vind hem hierdoor net minder verdacht. Omdat ik dit eerder een slechte leugen vind. Niet ideaal voor een mol dus. Die schrap ik ook. Hetzelfde argument gebruik ik ook voor Bruno. Hij bleek vorig jaar ook al bij de laatste 30 te zitten. In een seizoen dat ze voor tien profielen gingen die de mol zouden kunnen zijn. Ideaal vinden ze hem dus niet om de mol te zijn.

Dan zijn er enkelen die ik schrap op basis van hun profiel. Zo bijvoorbeeld Els, Gilles, Jolien en Dorien. Neen ik kan dat niet staven. Zoals ik zei, het is giswerk nu.

Maar voorlopig ga ik dus voor mogelijke mollen: Salim, Laure, Christian. Chliché zou zijn als een van deze drie zou afvallen in de eerste aflevering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.