iTunes Filmtips

Of je nu voor of tegen J.K. Rowling bent, ondertussen kan je niet meer naast de hele magische reeks die voortkomt uit haar boekenreeks kijken. Na het einde van de Harry Potter films moest en zou er nog een reeks films komen die verder breien op het verhaal. Of eerder de geschiedenis van het verhaal vertellen.

In deze film leren we enkele personages kennen die al vermeld worden in de boeken. We krijgen te zien dat er voor Voldemort nog een donkere kracht was die verder kwam van een slechte tovenaar. Met de nodige humor bouwen we in de film op naar een spannend einde waar de gemiddelde Harry Potter fan niet van zal schrikken, maar daarom niet minder fijn om kijken is. Voor €4,99 is het een leuke toevoeging aan je collectie!

Belangrijk om weten is dat de prijzen op iTunes redelijk hard fluctueren. Hou er dus rekening mee dat de prijs die hier aangeduid staat, morgen evengoed niet meer van tel is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.