iTunes Filmtips

Ik moet hem al wel meer dan tien keer gezien hebben. Samen met Goodbye Lenin mijn favoriete film! Wie denkt niet eens dat er sommige dingen wel heel toevallig gebeuren. Het heeft een licht egocentrisch kantje om te denken dat de dingen in de wereld rond jezelf draaien. Maar iedereen zal wel dingen herkennen in deze film waarin ze zichzelf betrappen op een vorm van egocentrisme. Het idee dat iemand of meerdere mensen je bekijken is het gevoel waarop ze inspelen in deze film. Ik had er bij willen zijn toen het script geschreven werd. Even inspelen op het waanidee dat alles wat je doet gezien wordt door anderen en dat dan nog met een groter nut zou zijn. Voor de rol van Truman hadden ze niemand beter kunnen kiezen dan Jim Carrey. De geinige manier waarop hij het speelt, met toch een serieuze kant aan, (geen Ace Ventura toestanden) klopt gewoon.

Voor €3,99 is dit een absolute must-have in je collectie!

Belangrijk om weten is dat de prijzen op iTunes redelijk hard fluctueren. Hou er dus rekening mee dat de prijs die hier aangeduid staat, morgen evengoed niet meer van tel is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.