iTunes Filmtips

Geïnspireerd op een waar gebeurd verhaal. Wat toch een beetje Hollywoods is voor, we zagen een goed verhaal maar het was nog niet spannend genoeg. Mooi of vrolijk is het originele verhaal dan weer niet bepaald. Want uiteindelijk gaat het over een crimineel die een groot deel van zijn leven op de vlucht is. Niet alleen voor de politie. Ook voor zichzelf en de scheiding van zijn ouders. In de film ligt de focus onder andere op het gratis vliegen en het slagen van de examens om advocaat te mogen worden na enkel acht weken te studeren. Iets wat hij in het echt verklaarde door te zeggen dat je het examen zoveel kon afnemen als je wou en dat het dan alleen nog een kwestie van foute antwoorden elimineren was. In de film breien ze er nog een romantisch verhaaltje aan. Met Steven Spielberg als regisseur en muziek van John Williams is het zeker een aangenaam kijkstuk.

Een perfecte film voor een gezellige filmavond terwijl het buiten toch maar aan het regenen is! Voor €3,99 ben je veel goedkoper af dan de bioscoop!

Belangrijk om weten is dat de prijzen op iTunes redelijk hard fluctueren. Hou er dus rekening mee dat de prijs die hier aangeduid staat, morgen evengoed niet meer van tel is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.