iTunes Filmtips

Ik zag hem voor het eerst in de cinema. Uitgekomen in 2007 en dus zeer ruim voor een pandemie zoals we die nu kennen in de huidige tijd. Een ziekte die een land plat kon leggen was toen een ver van mijn bed show. Maar in de huidige tijden kunnen we er ons al iets meer van voorstellen 😉 . In deze film gaan ze toch nog een stapje verder. New York komt niet alleen tot stilstand. Een virus roeit ook gewoon een groot deel van de mensheid uit! En een ander groot deel van de overlevenden zijn een soort vampierachtigen geworden die het gemunt hebben op al wat leeft. In heel New York is er nog maar één mens die het overleefde en immuun is. Robert Neville (Will Smith), een militaire viroloog die wist te overleven en van zijn huis een versterkte burcht maakte. Neville probeert tijdens zijn tijd alleen in New York een medicijn te ontwikkelen tegen het virus en komt zo de nodige obstakels tegen.

Ben je geen fan van schrikken of enge wezens? Dan is het misschien niet het beste plan de film te bekijken. Maar dat is het nog minder wanneer je wel eens last hebt van achtervolgingswaanzin! Geen last van beide? Zet je dan schrap voor een spannende film die door onze veranderde wereld omwille van corona heel anders beleefd wordt dan toen hij uitkwam!

Belangrijk om weten is dat de prijzen op iTunes redelijk hard fluctueren. Hou er dus rekening mee dat de prijs die hier aangeduid staat, morgen evengoed niet meer van tel is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.