iTunes Filmtips

Mijn streefdoel was films aan te raden van maximum €7,99. In dit geval verbuig ik de regels lichtjes omdat ik het toch een mooie deal vind. Aan deze prijs is het dus een €6 per film.

Ik heb zelf een zwak voor de Jurassic films. Geen speciale liefde voor dino’s nee. Gewoon de films. Ja zelfs de derde! Want hoewel die meestal een beetje bekeken wordt als de film te veel, ben ik niet van die mening. Al was het maar omdat Alan Grant er terug in komt. Als kleine jongen keek ik naar de eerste film (al keek ik weg wanneer de geit opgegeten werd door de T-rex) met de mond open van verwondering hoe ze die wezens tot leven brachten.

Mijn favoriet blijft wel The Lost World. Niet voor niets dat de recentste film van de Jurassic World reeks, Fallen Kingdom, bijna een kopie van het verhaal was. Hij was vooral in een modern jasje gestoken.

Kortom, voor €6 per film (in 4K!) vind het de moeite deze drie samen te kopen! Je zal jezelf dankbaar zijn wanneer je toch weer niet weet wat kijken en je deze achter de hand hebt!

Belangrijk om weten is dat de prijzen op iTunes redelijk hard fluctueren. Hou er dus rekening mee dat de prijs die hier aangeduid staat, morgen evengoed niet meer van tel is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.