iTunes Filmtip

Deze week zijn de kinderen aan de beurt!

Ken je de live action films van Asterix? Wel, deze zijn helemaal iets anders. Veel trouwer aan de strips, veel meer de vibe van de strips. Het stripalbum De Romeinse Lusthof is niet het beste album dat er is van Asterix, maar was wel een goede keuze om een 3D geanimeerde film van te maken!

Zelf ben ik nogal een fan van Asterix (als je ergens een vroege druk van Asterix liggen hebt die je normaal ging weggooien, denk eens aan mij 😉 ), dus erg objectief ben ik niet. Zoals steeds speelt het verhaal zich af in het oude Gallië en wil Julius Caesar de moedige Galliërs onderdrukken. Dit maal is zijn plan vlak bij het kleine besloten dorp van de Galliërs een hele Romeinse nederzetting neer te planten en zo de Galliërs weg te drijven of zelfs aan hun zijde te krijgen. Maar Asterix en zijn dorpsgenoten geven het niet zomaar op en hebben natuurlijk de befaamde toverdrank om hun daarbij te helpen. TOT, de druïde gevangen genomen wordt en ze het plots zonder deze toverdrank moeten doen en tot overmaat van ramp ook Obelix gevangen genomen wordt! Voor maar €5,99 kan je zelf kijken hoe dit afloopt!

Belangrijk om weten is dat de prijzen op iTunes redelijk hard fluctueren. Hou er dus rekening mee dat de prijs die hier aangeduid staat, morgen evengoed niet meer van tel is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.