iTunes Filmtips

We komen terecht in het verhaal van een groep mensen die in een zelfhulpgroep samen zijn gezet. Allemaal hebben ze nog maar een korte tijd te leven en allemaal zoeken ze hun eigen weg naar het einde van hun leven. Zo heb je Cathy (Maaike Neuville), ze is een huisvrouw die zelf wel van aanpakken weet, maar moeilijk om kan gaan met het feit dat ze haar kinderen niet meer kan opvoeden eens ze dood gaat. Ze is wanhopig op zoek naar een vervangster als moeder. Dan is er ook Bruno Vanden Broecke, die speelt Philippe, een begrafenisondernemer die papa gaat worden en zijn leven nog zo lang wil rekken tot zijn kind geboren is. Wat dan weer hem dwingt tot keuzes die niet altijd even makkelijk zijn.

De makers van de film slagen er in om je zonder platte moppen te laten lachen op momenten dat je eigenlijk al bijna met de tranen in de ogen de film aan het bekijken bent. Ze zijn er ook in geslaagd een mooi verhaal te brengen, dat natuurlijk niet altijd vrolijk, verre van zelfs, maar toch zeer makkelijk te genieten is. En voor velen onder ons (door het al meegemaakt te hebben in de omgeving) heel herkenbaar zal zijn.

Kortom, een recente film die onderschat wordt voor minder dan één cinematicket!

Belangrijk om weten is dat de prijzen op iTunes redelijk hard fluctueren. Hou er dus rekening mee dat de prijs die hier aangeduid staat, morgen evengoed niet meer van tel is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.