Trolls: Wereldtour

Met enige vertraging, normale release was in België in maart gepland, zijn we Trolls Wereldtour gaan zien! Met het hele gezin dan nog! Volgens mij de eerste keer!

De jongens waren fan van de eerste Trolls film. En eerlijk gezegd ik zelf ook. Probeer die film maar eens te zien zonder de liedjes mee te zingen of echt stil te zitten. De ene klassieker na de andere. Veel goede hoop voor het vervolg dus! Geen Bergens in die tweede film. Dus ik was benieuwd welke vijand ze in deze film uit hun hoed tevoorschijn gingen toveren. De trailers van de film deden het al vermoeden, het zijn andere trollen! De wereld is verdeeld tussen trollen van verschillende muzieksoorten. De gekende trollen zijn pop-trollen. Maar zo zijn er dus ook techno-trollen, hard rock-trollen en noem maar op. De koningin van de hard rock-trollen wil dat alle andere trollen ook hun muziek als de enige muziek beschouwen en valt de andere trollen hun werelden aan.

Net als in de vorige film zit het vol met meezingers. Maar het was toch wat minder dan in de eerste film. Toch jammer. Een goede moraal hadden ze dan weer wel in de film. Hoewel mensen soms anders zijn, wil dat niet zeggen dat ze slecht zijn. En je leeft pas echt in harmonie met anderen als die anderen ook zichzelf mogen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.