iTunes Filmtips

“Terug naar Morgen”. Voor deze film hadden ze een betere, niet knock-of van Back to the Future titel, kunnen vinden. Want zo geeft het de indruk dat het een goedkope copy is. Dat is hij zeker niet. Natuurlijk is het tijdreizen een belangrijk onderdeel van de film. Maar in deze film draait het allemaal meer om emotie, het verschil tussen kiezen voor jezelf en kiezen voor een ander.

Viktor en Titus werken in 2040 aan de universiteit en ontdekken een manier om mailtjes naar het verleden te sturen. Ze beginnen met het sturen van een mail naar iemand dat niet veel later toch zou sterven zodat de impact klein is. Hun experimenten slagen en ze gaan een paar stapjes verder. Waar Titus al opportuniteiten ziet op het gebied van geldgewin is het Viktor eerder te doen om zijn partner te helpen door ervoor te zorgen dat ze nooit verlamd zou geraken door een auto ongeluk in haar jeugd. Maar, en je voelt het al komen, er gaat veel mis.

Als je nu van tijdreizen houdt, is deze film sowieso een must in je collectie!

Belangrijk om weten is dat de prijzen op iTunes redelijk hard fluctueren. Hou er dus rekening mee dat de prijs die hier aangeduid staat, morgen evengoed niet meer van tel is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.