Grote Griezel Zoektocht

31 oktober vieren we Halloween! Helaas pindakaas zal een heuse Halloween trick or treat er niet inzitten door die Creepy Corona. Dat wilt echter niet zeggen dat we de kinderen niet eens goed kunnen laten griezelen, met een lekkere beloning op het einde. Hoe eng je het maakt, hangt natuurlijk ook af van de aankleding van je huis en tuin, plus hoe vies je die hapjes en drankjes maakt. Ga gerust voor extra spooky met spinnenwebben, kaarsen en Halloween-muziek. Uiteraard zijn jullie allemaal verkleed! Doe de lichten ook uit in huis. Zaklampen aan!
Instagram-mama Funmomlife maakte speciaal voor jullie deze Grote Griezel Zoektocht waarbij je kind of kinderen zes enge opdrachten doorstaan om de griezelschat te vinden. Jij voorziet bij elke goed afgelegde stap een letter van de vindplaats van de schat (die zit trouwens vol snoep). Zij gaat voor de zes letters van ZOLDER, maar je kan gerust voor iets anders gaan (zoals KELDER) of je kinderen meerdere letters geven per vervulde opdracht. Je verstopt of voorziet ook op elke locatie het blad met de instructies. 
Maak er verder nog een heuse Halloweenavond van met pompoensoep, homemade pizza’s met een eng gezicht en fruitsap van bloedappelsienen… Zo wordt het alsnog een geslaagd feestje in jullie eigen bubbel!
Hieronder vind je de download in word. Zo kan je de speurtocht nog aanpassen waar het voor jullie nodig is. Lekker griezelen maar!

Wij testten de griezelzoektocht van funmomlife alvast uit!

Het huis werd voorzien van de nodige versiering, de lichten gedimd, een snoepschat werd verstopt en enge drankjes werden gebrouwen. Kaarsjes aan en griezelen maar! De jongens hadden er alvast plezier in. Zoek je nog een toffe activiteit voor deze herfstvakantie griezelig in te zetten? Je maakt het zo eng als je wil. Nadien griezelden we samen nog verder met een griezelige film Hotel Transsilvanië.

Bedankt Funmomlife voor deze toffe zoektocht! Nog zo’n inspirerende tips? Je kan haar terugvinden op Instagram onder @funmomlife.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.