Last minute Halloween versiering

Als jullie nog maar een beetje zoals mij zijn, gaan jullie altijd veel te laat kijken in de winkel voor decoratie. Het huis durft dus al wel eens niet helemaal in thema te zijn zoals we dat zouden willen. Dit jaar met Halloween was het weer van dat. Weinig decoratie in huis en de winkels zijn al aan het overstappen naar kerstversiering. Zelf dan maar dingen in elkaar flatsen.

Ik ga jullie zo een paar voorbeelden tonen die ik zelf snel gemaakt heb thuis met dingen die je al wel eens in huis kan hebben.

De muurpompoen: Ik gebruikte hiervoor oranje en groen papier, plakband, potlood en een schaar. Met een minimum aan papier tover je een enge pompoen op de muur. let vooral op de proporties, anders gaat het niet mooi uitkomen. Je kan deze makkelijk in verschillende formaten maken. Als leuke afwerking kan je het topje van de pompoen met groen papier maken, maar dat hoeft niet noodzakelijk.

De deurmummie: Ik gebruikte hiervoor een zwarte stift, schaar, plakband, toiletpapier, blauw en geel papier. Eerst maakte ik door blauw (zwart komt nog beter uit maar had ik niet) papier aan elkaar te plakken een zeshoek en hing die met plakband aan de deur. De hoeveelheid papieren hangt natuurlijk af van je deur. Ik tekende daarna twee grote cirkels en knipte deze uit. Aan de zijkant van deze cirkels kleur je een kleiner zwart bolletje. Het toiletpapier bevestig je kruisgewijs aan de zijkanten van de deur met plakband. Trek niet te hard, want dan scheurtje je papier ;-). Bovenaan en onderaan hang je ook twee repen papier recht zodat alles bedekt is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.