De gebroeders Schimm

Een film waar 7 jaar aan gewerkt is, dat schept natuurlijk al wat verwachtingen. Het enthousiasme waarmee de film werd voorgesteld deed die verwachtingen alleen maar stijgen! Voor de zekerheid hebben we op voorhand de trailer bekeken met de jongens. Een griezelfilm is niet meteen ons favoriete genre en ik wilde zeker zijn dat dit uitstapje niet zou resulteren in nachtenlang nachtmerries. De trailer beloofde een spannende familiefilm vanaf 9 jaar.

Lewis lieten we dus bij de grootouders en samen met de vier oudsten trokken we bij het begin van de herfstvakantie naar Antwerpen voor de première. De film stelde niet teleur en de verwachtingen werden ingelost! Een pakkende verhaallijn over Lilith (Eva Luna Van Hijfte) , een meisje dat op internaat gaat omdat haar mama (Tine Embrechts) tijdelijk in het buitenland gaat werken. Lilith heeft moeite om haar draai te vinden in het internaat tot ze de gebroeders Schimm, professionele spokenjagers, ontmoet op een jobdag in school. Samen met de gebroeders Schimm spoort Lilith bovennatuurlijke spoken en geesten (met hilarische namen! ) op om er uiteindelijk achter te komen dat iedereen zijn eigen (d)emonen meedraagt. Een verhaal met een mooie boodschap dus. Een echte familiefilm die je met het hele gezin kan gaan zien.

Ga vooral zelf griezelen vanaf 3 november in de meeste bioscopen. Een ideale herfstactiviteit met een mix van humor en spanning (vanaf 9 jaar) !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.