J.E.F. Festival

Zoek je nog een leuke uitstap voor deze krokusvakantie?

Ga dan zeker een van de films zien tijdens het Jeugdfilm festival. Het beloofd een interactieve editie te worden met niet alleen toffe cinema, maar ook workshops en medialabs! Het hele programma vind je op https://jeffestival.be/nl/programma !

De jongens gingen alvast naar “Ook muizen gaan naar de hemel” kijken.

Ben je net zoals ik niet in de mogelijkheid om fysiek nog al te veel cinemabezoekjes te doen? Of kan je niet genoeg krijgen van cinema? Of je wil gewoon een rustig momentje in het weekend? :p Sinds dit jaar kan je ook een “online filmpas” kopen waarmee je nog tot aan de paasvakantie toegang krijgt tot meer dan 60 kortfilms. Je ziet er is echt aan alles gedacht! –> Voor meer info check: https://online.jeffestival.be/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.