10de keer De Mol!

Weer een jaartje verder, weer een nieuw seizoen van De Mol! Onze oudste zonen beginnen nu echt al wat mee te denken over wie de mol is. William en Vince hadden vorig jaar ook al echt eigen verdachten en nemen niet zomaar meer van mama en papa over wie de mol dan wel zou zijn. En eerlijk, mijn trackrecord is nu ook niet zo goed, dus ongelijk kan ik ze niet geven! Net als vorige jaren geef ik mijn verdachten nog voor de eerste aflevering op tv is. Zo kan ik op het einde zeggen dat ik het toch al wist van in het begin moest ik toevallig juist gokken 😀 .

Weer hebben de makers van het programma een mooie groep samengesteld. Met leeftijden van 19 tot 51 ook weer heel uiteenlopend. Ik heb al begrepen dat Gretel, het ouderdomsdeken van de groep niet moet onderdoen voor de rest qua fysieke opdrachten. Ze zou een heel sportieve zijn. Ideaal voor een mol denk ik denk. Verrassend uit de hoek komen is dan zeker een voordeel. Toch als je het wat achter kunt houden. Als de geschiedenis van het programma iets geleerd heeft, dan is het wel dat het nooit de persoon is die in het begin het meest opvalt. Dat spreekt dan tegen Anke als mol. Zij was 7 jaar rechercheur, maar stapte sinds kort over naar een creatieve job. Als ex-rechercheur lijkt ze me een gigantisch voordeel te hebben als kandidaat én als mol. Maar dat is dan weer misschien te opvallend zeker? Toon is de jongste van de hele bende. Hij leek zijn woorden tijdens het filmpje waar ze zich voorstellen wel heel hard te wikken en wegen. Zo jong en al zoveel maturiteit om voorzichtig te zijn met zijn woorden. You are on my radar my friend! Hetzelfde gevoel had ik bij Yens. Kempenaar van hart, maar wonende in Barcelona. Da’s op zich al verdacht he, een Kempenaar die weg gaat van zijn kerkentoren :-P. Dan was er ook nog Sven. Copywriter voor een marketingbedrijf. Die moet wel heel vlot uit zijn woorden komen dacht ik op voorhand. Niets was minder waar in zijn filmpje. Hij was heel voorzichtig met wat hij zei en leek me niet de meest uitbundige. Daar gaat mijn clichébeeld over mensen in marketing. OF hij is de mol! Bert is dan weer zo hard niet met het spel bezig volgens hem dat we hem zeker in het oog moeten houden als hij toch ver geraakt in het spel. Hij doet trouwens mee omdat hij zijn kinderen trots wil maken (oooh). Het grootste niet te lezen boek was tot nu toe voor mij Philipe. Ik zou zeggen dat hij wel enthousiast leek in het filmpje, maar het zou pas vreemd zijn als je dat niet bent zo vlak voor je deelname. Het sloeg eigenlijk zelfs een beetje over naar nerveus zijn. Lijkt me geen goede eigenschap voor een mol. Dan zijn we bij de laatste drie deelnemers die volgens mij zeker niet de mol zijn. Emanuelle, Nele en Uma. Zij lijken me deelnemers die door de mand gaan vallen in de groep door hun (weliswaar mooi) enthousiasme, zoals er elk jaar wel enkele zijn.

Vicky, William, Vince en ik zullen elke week onze mol en onze afvaller zeggen. Benieuwd wie er meeste juist gaat zitten!

MolAfvaller
Rik:AnkeNele
Vicky:YensUma
William:AnkeNele
Vince:PhilippeAnke

Een gedachte over “10de keer De Mol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.