De Mol 2022

Vorige week schreef ik onze verdachten neer hier op de blog. Vol spanning keken we naar de eerste aflevering. Mind was again blown! De entree van Jens! De (echte en niet zo echte) vrijstellingen die al in het spel kwamen. Noem maar op, het zit er weer boenk op. Net zoals die auto’s in het begin van de aflevering 😁.

In tegenstelling tot de voorbije vijf jaren ga ik onze hersenspinsels omtrent de mol niet meer hier neerpennen, maar dit jaar mag ik dat doen voor Maison Slash! Je zal weinig verschil zien in de opmaak van de artikels. Alleen dan dat ze zoals bijvoorbeeld dat van de eerste aflevering te vinden zijn op Maison Slash. Ik zie jullie daar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.