Sonic the Hedgehog 2

De eerste film uit 2020 was een onverdeeld succes hier in huis. We gingen hem in 2020 in de cinema kijken en kochten hem van zodra hij in de iTunes bibliotheek stond. De jongens vinden hem echt geweldig, zelfs Lewis geniet van de film. En zij kennen niet eens het jeugdsentiment dat ik er bij heb. Ondertussen zitten we dus aan de tweede film! Ook die gingen we in de cinema kijken!

De tweede film begint waar de eerste eindigde. Dr. Robotnik is door Sonic op een paddenstoelenplaneet gebannen. En als ik zeg paddenstoelenplaneet, bedoel ik ook echt paddenstoelenplaneet! Alles wat je ziet is paddenstoelen. Dr. Robotnik zint op wraak. Maar eerst moet hij van die plek weg geraken. De enige krachtbron die hij heeft is één van stekels van Sonic die vol energie zit. Het lukt hem zelf niet, maar door zijn uitvinding die zijn kracht krijgt van de stekel stuurt hij een signaal het universum in. De grootste vijand van Sonic ontvangt het signaal en denkt daarom Sonic te vinden op die vreemde planeet. Hij vindt er dus de andere vijand van Sonic. Ze beslissen samen te werken, tegen Sonic!

Ik ging de film kijken met Jake en Matthew en een vriendje van hun. Spannend genoeg was de film zeker voor zo’n 10 jarige jongens! De opbouw van de film is zo gemaakt dat het ook voor volwassenen (met wat Sonic sentiment) zeker niet gaat vervelen. Naar het einde toe is het zelfs zo spannend dat Jake even tegen me aankroop. Maar niets dat voor nachtmerries ging zorgen! Het einde was dan weer heel duidelijk. Er zal wellicht een derde film komen. En ook daar zullen we wellicht voor naar de cinema gaan! Dat is dan weer het voordeel van meerdere kinderen hebben, er zijn er altijd in de juiste leeftijdscategorie om naar eender welke film te gaan kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.