Wegmijmeren bij vakantiefoto’s

De zomervakantie is er! De helft van de mensen op je sociale media is al op reis vertrokken. Aaargh! Ik wil zelf ook op reis! Nog even wachten en we vertrekken zelf voor onze vierde keer Zweden. Moest je het nog niet weten, wij houden van Zweden.

Een uur rijden zonder een andere auto tegen te komen is geen rariteit in het land. Da’s toch echt genieten! Even alleen aan jezelf en je gezin denken. Het idee alleen al laat me wegdromen. Ik ben normaal gezien niet de meest voorbereide persoon op reis. Een graag gebruikte uitspraak van mezelf bij een reis met het vliegtuig is: “de verloren tijd in de luchthaven dient voor de voorbereiding.” Maar bij Zweden ligt dat anders. Welke wandeling gaan we doen? Welke stad is er in de buurt? Kunnen we kajakken op die rivier? Misschien komt het omdat de zonen zelf heel graag naar Zweden gaan en heel de tijd vragen wat we er gaan doen hahaha!

Alles geboekt! Nu komt het uitkijken! Soms even leuk als de reis zelf. Het idee dat je weggaat, nieuwe dingen gaat zien en sowieso weer dingen gaat meemaken die je niet verwacht had. Het leuke aan reizen naar een land dat je al kent is dat je foto’s kan bovenhalen van vorige reizen en kan wegdromen bij het idee op reis te zijn. Maar wij hadden nog een beter idee! Wij lieten bij fotocadeau.nl placemats afdrukken met een zelfgemaakte foto uit onze vorige reis. Om precies te zijn tijdens de kanotocht van William en mezelf. Een prachtig uitzicht op de rivier met de natuur aan beide kanten. En dat, elke keer we eten! Fijn toch!

PS: Buiten de leuke placemats kunststof van Fotocadeau kan je op fotocadeau.nl ook leuke onderzetters laten bedrukken met een foto!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.