De Mol Aflevering 2:

We kunnen al meteen vaststellen dat William hier bij ons fout zat met zijn mol. Hij zette in op Samya als mol. De foute keuze zo blijkt. Maar ik moet het toegeven, ik vond ze voor aflevering 2 ook niet geheel onverdacht. Op naar de volgende aflevering en weer een stapje dichter bij de mol dan maar!

Zullen we qua verdachte dingen maar beginnen met het feit dat in de trein cocktails gedronken moesten worden, maar er net de twee kandidaten geen alcohol drinken in die trein zitten. Handig om de opdracht te doen falen. Dat was natuurlijk wel naast het drinkwerk van Lancelot gerekend. Lieselot was ook snel om te antwoorden dat ze fan is van koningshuizen en daarom wist dat het uur van overlijden van de Britse Queen het juist antwoord was. Dat ze bij Samson & Gert op de tafel swingen, wisten ze dan allemaal blijkbaar niet. Verder in de opdracht moesten ze de voorwerpen die zij dachten dat de juiste zijn, gooien in de vangsystemen die de andere kandidaten bouwden. Dat bouwen liep niet altijd even vlot. Het was vooral bizar dat de heren duidelijk niet die laatste 5 minuten hulp van Harry wilden gebruiken. Makkelijke trots, of simpel mollen? Looking at you Ruben, Thomas en Toos. Wanneer het gooien dan ging gebeuren mispakten de treinreizigers zich compleet aan de afstand tussen de trein en het doel. Beetje vreemd wetende dat ze er al voorbijreden eerder in de opdracht.

Toen was er de geheime opdracht van Ruben en Leïla. Om ter laatste aankomen, zodoende mogen ze dan zelf alle filmpjes kijken van de vallende lamp bij de selectiegesprekken. Volgens mij kan je hier als deelnemers en kijker weinig uit halen. Want voorbereiding is alles. Als je weet wat er gaat gebeuren kan je perfect acteren dat je hard schrikt. Of net niet. Maar dat is net het punt. Dergelijke filmpjes zijn alleen goed om nog verder in je tunnelvisie te kruipen. Al was het geweldige tv met Thomas zijn reacties op Leïla haar getreuzel.

De pattaten-opdracht dan! We weten nu dat de afvaller zichzelf bij het schillen van de aardappelen heeft gezet. Een plaats waar je veel invloed op het spel hebt dus. Het maakt Lieselot wel wat verdacht dat ze net daar zit. Ook niet ideaal als kandidaat om daar te zitten, want je ziet heel weinig van wat de anderen doen. De andere kandidaten lijken hun best te doen naar hun fysieke kunnen. Al is het simpel om als mol op het einde nog snel wat kilogrammen patat weg te schieten. Makkelijk verloren geld. Lancelot die heel ostentatief gaat vragen om de geschilde aardappelen te gebruiken lijkt me dan weer te opzichtig voor een mol. Veel malen het doelwit missen is ook een manier natuurlijk.

Wie zijn onze mollen?

Vince: Thomas

William:

Vicky: Comfort

Rik: Comfort

Puur de lol gokken we ook wie er afvalt in de volgende aflevering.

Vince: Conny

William: Lieselot

Vicky: Lieselot

Rik: Conny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.